Image
Top
Navigatie

…boordevol passie!

burobobnatuurlijk is veelzijdig en gedreven. Met een portie enthousiasme en creativiteit slaagt burobobnatuurlijk er elke keer weer in om zijn opdrachtgevers blij te maken met origineel en verrassend werk.

Een goed gesprek en een kop koffie, daar begint het natuurlijk allemaal mee. Opdrachtgevers hebben vaak zelf al een idee, maar weten vervolgens niet precies hoe ze moeten beginnen. In dat geval komt burobobnatuurlijk graag een handje helpen. Omdat burobobnatuurlijk op veel gebieden werkzaam is en daarin ook de nodige skills heeft opgedaan, kan er voor de meeste opdrachten of vragen een doeltreffende oplossing worden geboden.

Bob van den Broek is een all round freelance grafisch ontwerper met een behoorlijke dosis ervaring bij zowel grote als kleine reclamebureaus. Afhankelijk van het project werkt hij op locatie of vanuit z’n eigen studio in Nijmegen. Inmiddels heeft hij een aanzienlijk netwerk weten op te bouwen. Altijd handig als er behoefte is aan meer expertise of een groter projectteam.

linkedin facebook twitter

Vragen of gewoon nieuwsgierig? Ik hoor graag van u!

Contact